13/12/2017
Sava2

24-часовна достапност на осигурување од незгоди за студенти

За почетокот на новата учебна година САВА осигурување ја прилагоди постоечката понуда за осигурување на студенти од незгода со тоа што овозможи купување на истата преку интернет. Достапноста онлајн го олеснува, пред сé, информирањето за продуктот, а потоа и купувањето на самата полиса.

„Продуктите ги создаваме и развиваме многу внимателно. Во тој процес се особено важни потребите и можностите на клиентите, па затоа нашите продукти и услуги се скроени по нивна мерка. Тука особено ќе ја истакнеме достапноста. Свесни сме за брзото темпо на живеење и им овозможуваме на корисниците да ги направат своите полиси од удобноста на својот дом или седејќи некаде со мобилен во рака – преку интернет, за кратко време, во едноставна процедура и без комплицирани регистрации. Тоа се параметри по кои секогаш сме се воделе“, велат од Сава осигурување.

Видете следно

“Auto Trophy 2017”: three first places for Audi

Три први места за Audi од “Авто трофеј 2017″

Читателите на AUTO ZEITUNG го избраа најдобриот светски автомобил: Оваа година, двата најпосакувани трофеи одат …