17/01/2018
mobilnareklama

24 работи кои ќе исчезнат до 2020 година

Факс;

ЦД-а;

DVD плеери;

Испраќање на писма и сметки по пошта;

Калкулатори;

Аналогни часовници;

Домашни телефони;

Копчиња за мобилни телефони;

Телефонски именици;

Чекови;

Лозинки;

ТВ далечински управувач;

Слушалки со кабли;

Полначи со кабли;

Курири;

Клучеви за автомобили;

Туристички агенции.

Видете следно

Mats Wilander

Интервју со Мет Виландер, тениски експерт и аналитичар на Еуроспорт

Да  го старуваме интервјуто со приказната за Енди Мареј, кој очигледно се здоби со големи …