17/10/2017
tocak

Bugatii пушта лимитирана серија велосипеди

PG Bugatti Bike чини 39 илјади долари, но на крајот индивидуалноста си има и своја цена.

Погледнете го видеото:

Видете следно

TEHNOMA 2017

Од 25-ти до 29-ти октомври ТЕХНОМА во ВИП Арена „Борис Трајковски“

Од 25. до 29. октомври, ќе се одвива Меѓународниот саем ТЕХНОМА 2017 кој веќе 43 …