11/12/2017
gageti

Додатоците на 2017, кои со нетрпение ги чекаме

Додатоците на 2017, кои со нетрпение ги чекаме

Видете следно

image-0-02-05-e0bd89991c98f60587aacef6f0022e7a84fac5ff3f656b51bb0627edec2b6afd-V

Кој е Горан Трајановски новиот оперативен директор на Македонски телеком

Магистер по индустриски менаџмент, дипломиран инженер по електроника и телекомуникации, искусен телекомуникациски  експерт со долгогодишно …