angry

Еден фотограф откри вистински „angry birds“ во природата

Оси Сааринен е фотограф од Финска.

Тој прави фотографии од различни видови на диви животни од локалниот пејсаж, но неговите птичји фигури се оние кои обично предизвикуваат занес.

Некако, многу птици се појавуваат во неговите слики како вистински верзии на измислени пердуви од „лутите птици“.

Тие се сурови, но исто така слатки и смешни во исто време.

Is it a bird or a snowball? ⛄

A post shared by Ossi Saarinen (@soosseli) on

Angry bird

A post shared by Ossi Saarinen (@soosseli) on

Angry bird

A post shared by Ossi Saarinen (@soosseli) on

Angry bird

A post shared by Ossi Saarinen (@soosseli) on

Видете следно

skopskipazar

Каматите лани „изеле“ над 80% од оперативната добивка на Скопски пазар

Дури 82.5 проценти од оперативната добивка на Скопски пазар минатата година отишле на отплата на …