Iscelitel_Still_1

Филмот „Исцелител“ селектиран во Солун

Филмот „Исцелител“ (раб. наслов „Тајната состојка“) е селектиран во компетиција на „Солунскиот интернационален филмски фестивал“ во програмата „Balkan Survey“.

Проекцијата во Солун ќе биде воедно и светска премиера на филмот кој е македонско-грчка копродукција.

Видете следно

soobrakajka1

Вчера се случиле осум сообраќајни незгоди од кои пет со телесни повреди

Во текот на вчерашниот ден (21.02.2018 година), на подрачјето на Сектор за внатрешни работи Скопје …