23/08/2017
dojranskozamrzna10

Фотографии кои и вас ќе ве заледат: Замрзна дојранското езеро

Фотографии кои и вас ќе ве заледат: Замрзна дојранското езеро

dojranskozamrzna10 dojranskozamrzna9 dojranskozamrzna8 dojranskozamrzna6 dojranskozamrzna7 dojranskozamrzna10 dojranskozamrzna9 dojranskozamrzna8 dojranskozamrzna7

Фото: Денис Идризов, Јован Шурдоња

Видете следно

Pres Vrelo 2017 (2)

НОВ РЕКОРД: Светски познатиот Старнавски се спушти на длабочина од 240 метри во подводната пештера Врело на Матка

Светски познатиот спелеолошки нуркач Криштоф Старнавски од Полска се спушти на длабочина од 240 метри …