Го чека дено коа некој од гостите ќе му каже на Васко Ефтов


Чекам го дено коа некој од гостите ќе му каже на Васко Ефтов:

-Васе, извини шо зборам додека ме прекинуваш, нема да ми се повторе.

Видете следно

Фестивалот на европски филм CINEDAYS чиј организатор е Младинскиот културен центар се здоби со големото признание

Фестивалот на европски филм CINEDAYS чиј организатор е Младинскиот културен центар, културна установа на Градот …