17/01/2018
robot

Како робот работи во хотел (видео)

Видете следно

skolo

СО ДВОЈНИОТ БУЏЕТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ВО 2018 СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ЌЕ ДОБИЈАТ НОВИ ФАСАДИ, ПОКРИВИ, ПРИСТАПНИ РАМПИ ИТОАЛЕТИ

Градоначалникот Петре Шилегов денеска на прес-конференција за новинарите информираше дека Градот Скопје, во соработка со …