Kире Кироски и неговиот другар ловџија нашле 8 мали диви прасиња во Крушево: Погледнете што направија со нив (Видео)


Kире Кироски и неговиот другар ловџија нашле 8 мали диви прасиња на падините на Бушава Планина и направиле добро дело.

За разлика од некои лоши примери на ловџии кои би ги убиле, овие двајца се со ГОЛЕМО СРЦЕ и прасињата ги пуштиле.

Како нешто што треба да биде пример за сите вљубеници во природата и ловечкото хоби, тие го испратија и видеото во продолжение, пишува Маркукуле.

Видете следно

ГРАД СКОПЈЕ ПОСТАВИ ДИГИТАЛНИ МЕРАЧИ НА БРЗИНА ЗА ПОГОЛЕМА БЕЗБЕДНОСТ ВО СООБРАЌАЈОТ

За да се зголеми безбедноста во сообраќајот и да се намали бројот на сообраќајни незгоди …