prostitutki

Колку пари чини проститутка на Волстрит

Луѓето на Волстрит многу често ги користат услугите на проститутки.

Постојат 4 причини луѓето на Волстрит да уживаат редовно во услугите, пишува CNBC.

Тоа се:

1) квалитет,

2) доверливост,

3) лесно е,

4) може да им се исполнуваат откачени желби без да се загрижени што ќе “си помисли таа”. “Може да правите работи кои со својата девојка нема никогаш да се случат”, вели анонимен пред CNBC.

“Сексот со проститутка е бизнис зделка при која и двете страни се задоволни.” Челзи е проститутка која за CNBC споделува дека се преселила од Канада во Менхетен пред 10 години, со цел да стане проститутка. Наскоро ќе го слави својот 30-ти роденден. Таа добива по 1.000 долари на час и комуницира првенствено со трговци од Волстрит. Кога таа се сели во градот, берзата оди нагоре. “Во тоа време работев за образование. Повеќето повици беа од брокери, нашмркани со кокаин.“

Таа работи само 5 пати неделно и со тарифата од 1000 долари на час, прави 200 000 долари годишно. Други девојки кои наплаќаат “само” по 400 долари на час треба да работат повеќе. “Важно е да си изградите клиент база”, вели таа. “Јас веќе немам потреба да се рекламирам.”

Видете следно

otpadd 1

Општина Центар започнува кампања за ставање крај на комуналните проблеми и за чистење на општината

Општина Центар започнува кампања за ставање крај на комуналните проблеми и за чистење на општината. …