23/11/2017
devstveniostrovi

Компанија дава 10.000 долари месечно за да одите на едно од најпопуларните места во светот

Дали сакате да ја комбинирате работата со забава, додека добивате солидна плата? Звучи како сон, но тоа ќе стане реалност за среќна нова година.

Властите во мексиканскиот град Канкун нудат месечна плата од 10.000 долари за половина година или од март до август 2018 година. Покрај тоа, сите трошоци за сместување и престој на избраниот кандидат исто така ќе бидат платени, соопшти Fortune.

Покрај традиционалните лични информации, апликантите ќе треба да приложат линкови до нивните профили на социјалните мрежи, како и нивните видеа.

Тие, исто така, мора да кажат во неколку реченици зошто и каде сакаат да патуваат и како патувањето станало приоритет за нив.

Оние кои се заинтересирани можат да се приклучат на натпреварот Cancun.com, а 100 од нив ќе бидат избрани до декември. До 4 јануари, ќе има 50 имиња кои ќе продолжат, а еден месец подоцна, петте најдобри изведувачи ќе одат во Мексико за интервјуа во живо.

Видете следно

astonmartin1

Се продава автомобилот Астон Мартин на Пол Макартни

Астон Мартин DB5 1964, во сопственост на музичарот Битлс Пол Макартни, ќе биде понуден на …