13/12/2017
KIDS FESTIVAL 2017

Најголемиот фестивал за деца викендов во Skopje City Mall

Денес кога сите живееме со брзо темпо и водиме динамичен живот, понекогаш забораваме колку е драгоцено времето поминато со нашите најблиски. Токму од таа причина, Skopje City Mall викендов организира Фестивал за деца, кој ќе ги спои семејствата со многу изненадувања и забава за сите. Родители, искористете го времето квалитетно со своите најмили и поминете си незаборавно викендов во Skopje City Mall на Фестивалот кој започнува од петок и ќе трае сѐ до недела.

Главна атракција на “Kids Festival” ќе биде ТАЛЕНТ ШОУ-то, каде ќе се избираат млади фото модели и таленти по пеење, танцување, глума и јутјубери. Победниците ќе бидат активни во следните кампањи на Skopje City Mall, а ќе бидат оценувани преку социјалните медиуми и жири кое од Skopje City Mall засега не го откриваат.

Најпривлечен турнир за тинејџерите ќе биде натпреварот во Play Station (фудбалска игра). Индивидуално или во тимови, заинтересираните ќе ги покажат своите PS способности, а за најдобрите ќе следуваат подароци.

Видете следно

vlada

Владата на Република Македонија синоќа донесе повеќе одлуки

Вчера на редовната седница Владата на Република Македонија го усвои дополнетиот предлог на Буџетот за …