Напад и во Германија! Ја запалија и редакцијата на весникот „Шарл Ебдо”


При нападот нема настрадани известија германските медиуми. Инаку пожарот е подметнат во редакцијата на германскиот весник “Шарл ебдо”, во Хамбург.

Полицијата наведува дека при нападот нема повредени, а во прозорецот на редакцијата биле фрлени камења и потпалени предмети, при што се јавил пожар во две соби на пониските катови на зградата.

Пожарот за среќа бил брзо изгаснат.


Видете следно

Нова медицинска опрема на Универзитетската клиника за дигестивна хирургија

Современа медицинска опрема, која се состои од два столба – специјални апарати за лапароскопска хирургија …