Научете како функционира американскиот пазар и отворете претставништво на Вашиот бизнис во Америка


Makebiz.us е можност Вие лично да дојдете во Соединетите Американски Држави и да го проширите Вашиот бизнис тука.

50+ искусни инвеститори, бизнисмени, адвокати, сметководители, банкари, консултанти… ќе работат со Вас за да успеете.
Меѓу нив се Mike Zafirovski, менаџери на Fortune 500 компании, инвеститори…

За кој е наменета програмата?

За директори, менаџери и сопственици на компании кои чувствуаат дека:

• Достигнавте успех на локалниот и регионалниот пазар и барате нов предизвик на пазар кој ветува многу?
• Сакате нешто повеќе од тоа да бидете ценовно достапен ‘outsourcing’ изведувач, кога можете да бидете онаму каде што се случува бизнисот и да наплаќате многу повеќе?
• Веќе некое време размислувате како да се пробиете на aмериканскиот пазар, но Ве спречува тоа што знаете колку време и работа подразбира тоа?

Доколку се пронајдовте во прашањата погоре, оваа програма е направена за Вас.

Учествуваат 50+ етаблирани бизнис ментори и инвеститори, кои чинат $800+ за само еден час консултации.

Ќе имате можност да работите со ментори вклучувајки:

• основачот на компанијата која е најуспешниот “tech exit” во Чикаго (Jai ја продаде компанијата на SAP за повеќе од милијарда долари);
• менаџери од Fortune 500 компании, кои ќе споделат како може да станете добавувач / партнер на голема компанија;
• најетаблираните бизнис ангели и инвеститори во Чикаго;
• адвокати кои ќе споделат трикови за која виза е најдобра и најбрзо може да овозможи “Green Card”…

Зошто ваква програма?

Разговаравме со 50+ менаџери на интернационални компании кои се одлучиле да го прошират бизнисот во Америка.

Ако тргнете сами, без релевантна поддршка и знаење, просекот е дека ќе ве чини околу $300,000 и ќе ви требаат две години само да ги поставите основите на бизнисот.

Токму затоа, да Ви помогнеме да заштедите: $300,000 и 2 години
ја направивме оваа програма.

Што добивате со учество?

Програмата е дизјанирана да добиете сè што Ви е потребно за да во еден месец направите стартегија за настап на американскиот пазар.

> Канцеларија, во срцето на Чикаго
> Водич во американската култура на водење бизнис
> 200+ бесплатни консултантски часа за водење бизнис во Америка (од виза, и даноци, до продажа и вработување)
> презентација пред инвеститори
> поддршка да закажете состаноци со таргетирани клиенти и/или партнери.

Mike Zafirovski, еден од менторите и поддржувачи на програмата, изјави:

“MakeBiz.us е програма специјално дизјанирана за оние бизниси кои сакаат да се прошират надвор од границите. Доаѓајки од Македонија, ги знам предизвиците со кои се соочувате кога се обидувате да изградите бизнис во Америка. Ја поддржувам програмата и сум во очекување да ги запознаам учесниците. Ако сакате да го проширете бизнисот во Америка, ова е програма која ќе ви помогне.”

Ова не е саем. Не е екскурзија. Не е МBA програма.

Ова е практична програма развиена од претприемачи за претприемачи кои се подготвени да работат за пробивање на американскиот пазар.

По учество во програмата

• ќе имате стратегија за како да настапите за освојување на американскиот пазар
• ќе имате мрежа на контакти за развој на бизнисот.

Детали за програмата:

1 – 30 април 2017 година

Чикаго, САД

Може да аплицирате до 31 јануари
и програмата по цена од $20,000 да ја добиете
по промотивна цена од $9,999.
Внесете промо код “365USA” во формата за регистрација.

Ќе добиете писмо со покана за вадење на виза.

 

Видете следно

Еве кои се добитниците кои ЛУКОИЛ Македонија ќе ги испрати на светското првенство во фудбал во Москва

На само неколку дена од почетокот на најголемиот и најважниот спортски настан кој ќе ја …