Норвешкиот сноубордер што ги стопи машките срца во Пјонгјанг во 2018 година


Норвешкиот скапоцен камен кој ќе го топи мразот во Пјонгјанг се вика Силе Норендал и се натпреварува во сноуборд.

Но, ова е далеку од тоа да биде единственото нешто што го прави норвешката убавица. Таа е рекламно лице за различни козметички производи, и, се разбира, убава русокоса со сини очи.

Неодамна, таа почна да гради кариера и како модел.

Видете следно

Предвидена изградба на 554 станови, со вкупна корисна површина од 41 505 м2

Според податоците на Државниот завод за статистика, во јуни 2018 се издадени 205 одобренија за …