13/12/2017
angelina1

Новата куќа на Анџелина Џоли во Лос Анџелес (фото)

Американската актерка Анџелина Џоли ја купи еднa од најскапите куќи во Лос Анџелес за 25 милиони долари.

Погледнете го видеото со нејзиниот мал рај.

Видете следно

Always_On_5_800x1200

Новите возила на Volkswagen, Polo и T-Roc, го достигнаа највисокиот рејтинг од 5 ѕвезди

Новите возила на Volkswagen, Polo и T-Roc, го достигнаа највисокиот рејтинг од 5 ѕвезди во …