Новогодишен магичен концерт за посетителите на Веро Центар


Уживајќи во звуците на популарни новогодишни композиции, посетителите на Веро центар во сабота (30.12.2017) ќе бидат дел од новогодишна музичка магија што специјално за нив ја креира компанијата Веропулос. Музичкиот перформанс ќе почне во 12 часот во холот на Веро Центар и ќе трае околу два часа.

Предновогодишната атмосфера во Веро Центар ќе ја загрее детски хор на кој ќе му се придружи хор од возрасни музичари, при што дел од изведувачите ќе се појават од различни страни на трговскиот центар. Нивниот настап ќе биде придружуван од професионален гудачки оркестар. Сите музичари заедно ќе изведуваат популарни новогодишни композиции кои совршено ќе се вклопат во празничниот амбиент кој изминатиов период владее во Веро Центар. Посетителите на Центарот ќе може да се одморат од празничниот шопинг уживајќи во волшебните звуци на класичната и празничната музика, а во исто време и да поминат забавно време со своите најблиски.

Организирањето забавни настани во Веро Центар непосредно пред Нова година изминативе години се претвори во убава традиција преку која менаџментот на компанијата „Веропулос“ го поттикнува новогодишниот дух кај посетителите. Овие настани привлекуваат огромен интерес од посетителите.   


Видете следно

Погледнете ја цела програма: Од денеска почнува програмата во новогодишната населба „Винтерленд“

ОД ДЕНЕСКА ПОЧНУВА ПРОГРАМАТА ВО НОВОГОДИШНАТА НАСЕЛБА „ВИНТЕРЛЕНД“ Од денеска (15 декември, сабота) до 31 …