Од 25-ти до 29-ти октомври ТЕХНОМА во ВИП Арена „Борис Трајковски“


Од 25. до 29. октомври, ќе се одвива Меѓународниот саем ТЕХНОМА 2017 кој веќе 43 години претставува успешен деловен настан специјализиран за прeтстaвницитe нa гoлeмитe, средните и малите дoмaшни и стрaнски прoизвoдитeли вo oблaстa нa мeтaлургиjaтa, eлeктрoтeхникaтa, енергетиката, нeмeтaлитe, грaдeжништвoтo, обезбедување и заштита. ТЕХНОМА во организација на Скопски саем е високо почитуван саем кој уште од 1997 година како саемска манифестација е членка на УФИ (Унија на меѓународни саем) чие главно седиште е Париз. 

Скопски саем е единствена специјализирана компанија со долга традиција на одржување на саемски манифестации и продолжува со своите активности и во иднина.

ТЕХНОМА како бренд постои веќе четири децении каде претставнците на домашни и странски производители од областа на металургијата, електротехниката, енергетиката, неметалите, градежништвото, обезбедување и заштита ги претставуваат и промовираат своите иновативни и ефикасни производи и методи. Воедно, на саемот ТЕХНОМА се претставуваат националните економии на многу земји, покраини и региони и со цел зголемување на соработката се организираат разни стручни програми и Б2Б средби. Имајќи го во предвид нивото на иновативноста кое се претставува и бројните бизнис можности ТЕХНОМА е посетен од десетици илјади посетители од различни сфери на интерес 

Официјалното отворање на ТЕХНОМА 2017 е на 25.10.2016 (среда) во 11.00 часот во ВИП Арена „Борис Трајковски“.

Работното време на саемот е од 10.00-19.00 часот, цената на редовната влезница изнесува 50 денари, а за организирани групни посети влезницата чини 30 денари.

Видете следно

Новиот Opel Combo прогласен за Меѓународниот ван на годината 2019

Новиот Opel Combo Cargo е меѓународен ван на годината за 2019 (IVOTY), најпосакуваната титула во …