23/11/2017

Пет професии кои не постоеа пред 10 години

Како изгледаше светот во 2003? Facebook и Twitter уште не постоеја. Немаше и некои професии кои се вообичаени меѓу огласите за работа денес.

Онлајн изданието на британскиот весник Guardian фрла поглед врз пет професии кои не постоеле во Велика Британија пред десет години.

Еве кои се тие:

• Инженер за “Ветерна енергија”

• Инструктор по зумба

• Дивелопер на мобилни апликации

• Оценувачи “Енергетска ефикасност”

• Менаџер “Социјални медиуми”

Видете следно

PFZ_3879

Дониа е добитник на Јубилејно признание за општествено одговорни практики за периодот помеѓу 2007 и 2017 година

Министерството за Економија на Република Македонија и Координативното тело за општествена одговорност на претпријатијата (КТООП) …