24/05/2017
vladarm1

Погледнете како изгледа мандатот кој го доби лидерот на СДСМ, Зоран Заев

Портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов на фејсбук објави фотографија од мандатот кој го доби лидерот на СДСМ, Зоран Заев.

Погледнете како изгледа:

mandat

Видете следно

Novi avtobuski postojki (KJ Pitu) (1)

Вкупниот број на превезени патници во патниот патнички превоз е зголемен за 6.5%

Според податоците на Државниот завод за статистика, во првото тримесечје од 2017 година, во однос …