Погледнете како македонски камионџија се справува со германски полицаец


Погледнете како македонски камионџија се справува со германски полицаец.

Видете следно

Фестивалот на европски филм CINEDAYS чиј организатор е Младинскиот културен центар се здоби со големото признание

Фестивалот на европски филм CINEDAYS чиј организатор е Младинскиот културен центар, културна установа на Градот …