17/10/2017
garazakoli

Погледнете што измислил овој човек, за да може да паркира 2 автомобили во 1 гаража (Видео)

Погледнете што измислил овој човек, за да може да паркира 2 автомобили во 1 гаража! Навистина доста мудро, нели?

Видете следно

Potpishuvanje na izjava 3

Кандидатите за градоначалник на Скопје со потпис се обврзаа дека ќе го расчистат отровниот смог  

По иницијатива на О2 коалицијата за чист воздух, која подготви платформа со барања за чист …