После осум години, таа веќе има заработено 33 милиони долари! (Видео + фото)


Сузан Бојл за прв пат се претстави на својата публика кога имаше 47 години.

Сега осум години подоцна, таа има заработено 33 милиони долари преку нејзиниот моќен глас и изведби.

Таа стана инспирација и пример дека годините и изгледот сепак не се важни кога постои талент и силна волја.

Сузан Бојл заработи седум милиони долари само од нејзините настапи пред Папата, британската кралица и Барак Обама.

suzan1

suzan2

Медиумите велат дека животот за неа почна по нејзиното појавување во јавноста и кариерата. ЗаТаа вели дека не сака да е постојано присутна во јавноста, и затоа само повремено има настапи.

Видете следно

Николовски: Со окрупнување на земјоделското земјиште до поконкурентно производство, ја подобривме законската рамка за консолидација на земјиште

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, денеска ја отвори десеттата по ред ,„ЛЕНДНЕТ“ …