Deutsche Telekom

Проект во партнерство со Македонски Телеком нуди 33 работни места

По исклучително успешниот почеток на кампањата за директна продажба на производите и услугите на Македонски Телеком,

Р3 Инфомедиа, фирмата креатор на брендовите Златна книга и Маркетконект за проектот кој го реализира во партнерство со Македонски Телеком вработува дололнителни:

33 ПРОДАЖНИ КОНСУЛТАНТИ ЗА ДИРЕКТНА ПРОДАЖБА, и тоа за следните градови:

4 (четири) продажни консултанти за Скопје
2 (два) продажни консултанти за Битола
2 (два) продажни консултанти за Прилеп
2 (два) продажни консултанти за Охрид
2 (два) продажни консултанти за Струга
2 (два) продажни консултанти за Гостивар
2 (два) продажни консултанти за Тетово
1 (еден) продажен консултант за Кичево
2 (два) продажни консултанти за Куманово
2 (два) продажни консултанти за Струмица
2 (два) продажни консултанти за Штип
3 (три) продажни консултанти за Кочани
3 (три) продажни консултанти за Велес
2 (два) продажни консултанти за Кавадарци
2 (два) продажни консултант за Гевгелија

Опис на работни обврски и одговорности:
Директна продажба на производи и услуги на Македонски Телеком на домаќинства, по принципот D2D – врата до врата
Презентација, преговарање и склучување на договори
Следење и грижа за клиентите за реализација на договорот

Идеални кандидати се:
Динамични и мотивирани личности со желба за професионален успех
Фокусирани кон остварување и надминување на зададените продажни цели на дневно ниво
Личности со добри комуникациски и преговарачки способниости
Способни за индивидуална и тимска работа
Со познавање од областа на компјутерско работење (MS Office)

Ви нудиме:
Обука за продажба од ТОП професионалци и понатамошно усовршување;
Можност за надпросечна заработувачка базирана на лични перформанси;
Можност за понатамошна кариера во една од најпрофитабилните компании во Македонија.

Доколку сакаш да станеш дел од успешен продажен тим составен од професионалци, испрати твое CV користејќи го полето „Аплицирај веднаш“, најдоцна до Петок 28-ми Април.

Видете следно

otpadd 1

Првооделенците од ОУ „Коле Неделковски“ во здружена иницијатива со Алпско Млеко: „Амбалажниот отпад може да има втор живот“

Учениците од ОУ „Коле Неделковски“ заедно со Алпско млеко напавија акција каде со заеднички сили …