23/11/2017
gruevski5

Што изјави Груевски во врска зголемувањето на даноците

Владата ке направи голема грешка доколку ги зголеми даноците. Ако за нешто добиваме најголеми честитки секаде од светот, беше токму политиката на даноците – рамен даноки и низок данок. нарушувањето на рамнинот данок и преоѓање кон прогресивно даночно оданоченување, како и зголемувањето на даноците ќе ја уништи оваа политика и ако владата мисли дека на овој начин ќе сеобере повеќе пари, мислам дека греши, изјави Никола Груевски. Погледнете ја целата изјава:

Видете следно

svetska banka

Програмата на Светска банка – Австрија за урбано партнерство ги поддржува општинските лидери во Југоисточна Европа

Претставници од локални и од централните власти од седум земји од Југоисточна Европа (ЈИЕ) денес …