Скопјани сеуште во голема паника! Скопје продолжува да се тресе и во ноќните часови


Околу 23.32 часот, се случи уште еден земјотрес со јачина од 3,0 степени според Рихтеровата скала. Земјотресот го погоди Скопје со епицентар на 6 километри североисточно од центарот на градот на длабочина од 5 километри.

zemjotres5


Видете следно

ЈП Водовод и канализација – Скопје: Сите примероци ОДГОВАРААТ на Правилникот за барања за безбедност и квалитет на водата за пиење

ЈП Водовод и канализација – Скопје со цел подобра информираност на граѓаните на град Скопје, …