23/11/2017
kontejneri

Тие се милионери, а живеат во модерна куќа направена од контејнери (Видео)

Рециклирањето е популарно веќе со години, најмногу поради заштедата и чувањето на околината. Тој тренд се задржал и во градежништвото, каде дизајнерите и архитектите од различни материјали создаваат неверојатни работи.

Најдобар пример за тоа е оваа модерна куќа направена од контејнер.

Погледнете:

Видете следно

peleti

Колку барања за субвенции за купување печки на пелети се доставени во Град Скопје

До денеска до 14 часот во архивата на Град Скопје се доставени 217 барања за …