24/09/2017
doktorholokaust

Тој спасил 669 деца од Холокаустот! Погледнете како реагираше публиката кога ја открива неговата тајна

Тој спасил 669 деца од Холокаустот – сега погледнете ја публиката кога ја открива неговата тајна.

Видете следно

Kire Sinadinovski, direktor na Wizz Air Skopski maraton

Скопје трча 10КМ: Изненадување од Виз Ер Скопски маратон

Организаторите на Виз Ер Скопскиот маратон подготвува нова трка во спортскиот календар на градот. Скопје …