ВМРО-ДПМНЕ ги објави имињата на кандидатите за градоначалници


ВМРО-ДПМНЕ денес ги објави имињата на кандидатите за градоначалници

Кандидат за градоначалник на општина Битола е Зоран Илиоски, пратеник.

За Бутел е Дарко Костовски, советник во општината.

Кандидат за градоначалник на општина Штип, актуелниот градоначалник Илчо Захариев.

За Виница, Мартин Павлов, лекар со долгогодишен стаж.

Кандидат за градоначалник на општина за Чаир е Нермин Таловска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.

За Босилово, Љупчо Колев кој покажа одлични резултати

За Струга Сеат Селаковски, член на ИК.

Кандидат за градоначалник на општина за Свети Николе, Зоран Тасев, актуелен градоначалник.

За Ново Село Блажо Велков.

За Василево Ванчо Стојанов, докажан кадар

За Кочани Ратко Димитровски, актуелен градоначалник.

За Ресен градоначалникот Ѓоко Стрезовски.Видете следно

МТСП посветено работи на развивање и подобрување на националните политики за превенција од трговијата со луѓе

Стратешка определба на Владата на РСМ и на Министерството за труд и социјална политика е …