Започна размонтирањето на дел од спомениците во Скопје (Видео)


Синоќа властите го отстранија спомен обележјето на Андон Ќосето, кој се наоѓаше пред зградата на Врховниот суд во Скопје.

Дали ова е првиот чекор кон понатамошно отстранување на спомениците од проектот на претходната Влада “Скопје 2014”?!


Видете следно

По денешната истрага се огласи Груевски: Еве што порача

„Власта продолжува со политичкиот прогон и хајките против мене и против други луѓе кои ги …