10 најголеми рекламни гафови


BoredPanda ги одбра 10те вистински најголеми рекламни гафови. Погледнете ги!

1. Лизгачки врати на минибус на Starbucks

2. Мачката на Kitekat и Исус

3. Ммм … одличен избор за позиција на реклама!

4. Не ги пуштајте да доаѓаат

5. Hell (пекол)

6. “Клетниците”

7. Имате гигантска жед?

8. Совршен избор за уредување на дисковите

9. Бесрамни трикови за здравје

10. Тркалата на Daniele Smith

 


Видете следно

Димковски во Република Словенија: Воведувањето на нови технологии и ефикасни советодавни услуги за земјоделците е клучно за модерно и конкурентно земјоделство 

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски, од денеска во следните два дена е …