24 работи кои ќе исчезнат до 2020 година


Факс;

ЦД-а;

DVD плеери;

Испраќање на писма и сметки по пошта;

Калкулатори;

Аналогни часовници;

Домашни телефони;

Копчиња за мобилни телефони;

Телефонски именици;

Чекови;

Лозинки;

ТВ далечински управувач;

Слушалки со кабли;

Полначи со кабли;

Курири;

Клучеви за автомобили;

Туристички агенции.

Видете следно

Еве кои се добитниците кои ЛУКОИЛ Македонија ќе ги испрати на светското првенство во фудбал во Москва

На само неколку дена од почетокот на најголемиот и најважниот спортски настан кој ќе ја …