Адвокатот Тортевски сакаше со кола да помине покрај демонстрантите пред Собрание: Погледнете што се случи (Видео)


За време на вчерашниот протест на МАКЕДОНИЈА БОЈКОТИРА адвокатот Александар Тортевски сакаше со кола да помине покрај демонстрантите. Погледнете ја вербалната расправија пред собранието:


Видете следно

Зеленилото во Општина Кисела Вода ќе добие своја лична карта

Од денес, Градот Скопје заедно со УНДП, започнуваат со изработка на Катастар на зеленилото во …