Амбасадата на Италија и ЦЕИ ќе го презентираат повикот „Know-how Exchange Programme“


Во организација на Амбасадата на Италија во Скопје и Централноевропската иницијатива (CEI) денеска ќе во Скопје ќе се одржи презентација на повикот за поднесување предлог проекти во рамките на програмата „Know-How Exchange Programme” (KEP) 2022.


Видете следно

Финансиско ветување за борба против кризата со храна на крајот на Самитот на Г7

Групата богати нации Г7 се очекува денеска да го заврши својот тридневен самит на Баварските …