Антонио Милошоски упати критики до ВМРО-ДПМНЕ: Еве што им порача на Facebook


– Со сите суштински идеолошки разлики со него како социјалдемократ и контроверзите од неговиот влог во режираната „шарена револуција”, сепак треба да се каже дека вчера Милчин јавно и без тактизирање ги фрли критиките што кон власта би требало да ги упати лидерот на опозицијата, напиша пратеникот на ВМРО ДПМНЕ, Антонио Милошоски и додаде:

– за името и уцените
– за Грција и уцените
– за неверувањето во Заев и неговата уценетост
– за немањето реформи

– за неспособноста на Бујар и Садула
– за фаличноста на законот за двојазичност
– за можни протести на разочараните граѓани.. , итн

Видовме дека лукаво и организирано ја превземаа власта. Сега, доколку Милчин и неговите истомисленици продолжат со категорични критики кон власта, а водството на ВМРО-ДПМНЕ сѐ уште „математички прецизно” тактизира, се плашам дека можат да ни ја превземат улогата и на опозиција.
Време е за став, без страв.

Статус на Фејсбук на Антонио Милошоски


Видете следно

Технологија за анализа на квалитетот на сточната храна за прв пат ќе се воведува во Северна Македонија

Денеска во Битола се одржа првата од циклус обуките за анализа на квалитетот на сточната …