Апасиев: Вмровците почнаа да праат БЕЉИ тек после шест-седум години на власт. Комуњариве уше у првата пролупаа


Димитар Апасиев на својот Facebook профил порачува:

„Вмровците почнаа да праат БЕЉИ тек после шест-седум години на власт. Комуњариве уше у првата пролупаа и стартно почнаа со уцени и закани кон неистомислениците. Затоа не идат уше долго… Само ќе треба стоички да ги истрпиме!“


Видете следно

Реализиран проект на Здружението за младински иницијативи, ЦИК-ЦАК поддржан од општина Крива Паланка

Денеска во просториите на општинската сала Здужението Центар за младински иницијативи ЦИК-ЦАК од Крива Паланка …