АПЛИКАЦИЈАТА МОЈ ДДВ ДОСТАПНА И НА APPLE STORE


Апликацијата МојДДВ е достапна и за корисниците на IOS системите. Апликацијата можете да ја преземете и од Аpp store како и од следниот линк https://apps.apple.com/us/app/moj-ddv-ujp/id1472553785

Доколку не сте регистрирани на системот е-Персонален данок регистрирајте се. Вашата е-пошта и лозинка ќе ги користите како најава во апликацијата Мој ДДВ.

Преземете ја апликацијата и скенирајте фискални сметки и остварете го правото на 15% поврат од пресметаниот ДДВ.


Видете следно

Сугарески: Тендери за обнова на преку 140 километри патишта во Пелагонија

Прилеп, 4 јуни 2020 (МИА) – Овој месец ќе бидат распишани тендери за седум патни …