Арбиенби воведува забрана за забави


Арбиенби денеска објави дека забранува забави во сите објекти на својата листа. Компанијата исто така најави и ограничување на сместувањето до максимум 16 луѓе.

Арбиенби соопшти дека ја менува својата политика за забавите за време на пандемијата со новиот коронавирус за да се овозможи одговорно патување.

Сепак компанијата нагласи дека разгледува евентуални исклучоци од ограничувањата за хотелите кои се на нејзината листа.

Сан Франциско, 20 август 2020 (МИА)


Видете следно

За еден ист стан во Скопје капар плаќаат тројца купувачи, пријавен агент за недвижности

По неколку години, повторно манипулација со продавање на станови. За еден ист стан во Скопје, …