admin

Кој е Андреас Елснер, Главниот оперативен директор за приватни корисници на Македонски Телеком?

Денес се одржува годишното акционерско собрание на Македонски Телеком, на кое покрај усвојувањето на годишната сметка и ревидираните финансиски извештаи на друштвото, ќе се изберат членови на Одоборот на директори. Од Ноември 2015, Андреас Елснер станува Главен оперативен директор за приватни корисници на Македонски Телеком и управува со сите маркетинг активности …

Повеќе »

Бесплатен тренинг во Bodytec

Единствениот Bodytec центар во Македонија нуди бесплатен прв тренинг со што веднаш може да се почувствуваат ефектите од истиот. Bodytec е првото и единствено студио во Скопје кое нуди персонален фитнес тренинг со помош на електро-мускулна стимулација (ЕМС). Истражувањата покажуваат дека ЕМС тренингот е далеку поефективен од конвенционалните фитнес тренинзи. …

Повеќе »

Bodytec – современ фитнес за деловни луѓе, достапен и во Македонија

Само со 20 минути неделен тренинг до поздраво и поцврсто тело Концептот Bodytec е базиран на едноставен персонален фитнес тренинг со помош на електро-мускулна стимулација (ЕМС). Bodytec е водечко светско ЕМС решение и пионер на ЕМС технологијата во Македонија. Bodytec претставува совршена фитнес солуција и сеопфатен тренинг за секого: овозможува …

Повеќе »

ПРЕВЗЕМЕТЕ БЕСПЛАТНА Е-КНИГА: Како да заработите на светската берза

Тргувањето на светската берза може да биде многу ПРОФИТАБИЛНО доколку знаете како правилно да ги искористите приликите кои овој пазар секојдневно Ви ги нуди. Со оглед на тоа дека на светската берза може да се тргува со преку 150 инструменти, вклучувајќи валути, злато, нафта, добра, акции и индекси, со единствена …

Повеќе »

Што е BODYTEC и зошто во Македонија?

Сведоци сме една голема технолошка револуција која се повеќе зема замав во целокупното опкружување, олеснувајќи го севкупното наше живеење и фукнционирање. Токму тоа сега се случува и во светот на вежбањето. BODYTEC e иднината на фитнес светот. Тренинг сесијата во BODYTEC претставува едноставен фитнес тренинг со помош на електро-мускулна стимулација …

Повеќе »

BODYTEC, иновативна тренинг метода за деловни луѓе

Доколку не сте љубител на теретани и тешки физички активности, доколку немате време за секојдневно вежбање, а сакате да останете фит и здрав, тогаш BODYTEC e вистинското решение за вас. Концептот BODYTEC е идеален за успешни деловни луѓе кои максимално го валоризираат своето време. Тренинг сесијата во BODYTEC претставува лесно …

Повеќе »

СЕ ШТО СТЕ САКАЛЕ ДА ЗНАЕТЕ ЗА BODYTEC

Зошто BODYTEC е лидер кога станува збор за EMS технологијата? BODYTEC е лидер на пазарот кога станува збор за ЕМS технологијата и покрива речиси 99% од пазарот. Едноставно е, BODYTEC делува на најголемиот дел од мускулите, а не само на одредена мускулна група. Со BODYTEC технологијата се вежба во стоечка …

Повеќе »

Иновативен начин на тренирање за деловни луѓе – Bodytec во Македонија!

Само со 20 минути неделен тренинг до поздраво и поцврсто тело Концептот Bodytec е базиран на едноставен персонален фитнес тренинг со помош на електро-мускулна стимулација (ЕМС). Bodytec е водечко светско ЕМС решение и пионер на ЕМС технологијата во Македонија. Bodytec претставува совршена фитнес солуција и сеопфатен тренинг за секого: овозможува …

Повеќе »

5 совети за Вашиот бизнис што можете да ги научите од ВМРО-ДПМНЕ

Без разлика дали се сложувате со политиката на ВМРО-ДПМНЕ или не, сигурно ќе признаете дека начинот на кој оваа политичка партија ја води извршната власт во Македонија им носи резулатат и им гарантира успех и во наредните години. Изборните резултати во последната декада се јасен доказ за тоа. Без оглед …

Повеќе »