Без вода бул.„Македонска Косовска Бригада” и касарна Илинден


Без вода изутрина од 9:00 часот се корисниците од бул.„Македонска Косовска Бригада” крак 10 ,ТГЦ ПОИНТ и касарна Илинден.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 250мм на бул. „Македонска Косовоска Бригада” крак 10 во населбата Шуто Оризаре.

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.фф/лв/

Скопје, 13 јануари 2021 (МИА)


Видете следно

Општина Гостивар заради пандемијата влезе во долг од два милиони евра

Намалените приходи од локалната економија во општинската каса и дополнителните трошоци придонесоа вкупниот долг да …