Drinking water pouring into glass against blue background closeup.

Без вода дел од булеварот „Трета македонска бригада“


Без вода од 9 часот денеска ќе биде дел од булеварот „Трета македонска бригада“ и фирмите „Крушево експорт“ и „Алкалоид“.

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат дека причина за прекинот е водоводен дефект. бак/Видете следно

Општина Штип ќе ангажира 30 лица со ниски квалификации

Општина Штип ќе вработи 30 лица со ниски квалификации. Тие ќе бидат вклучени во проекти …