Breaking News

Без вода дел од Инџиково


ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје известува дека денеска, од 10:30 часот, без вода ќе бидат дел од корисниците од Инџиково, вклучително и хотелот „Белви“.


Водоснабдувањето ќе биде прекинато поради уличен дефект ф-100 мм на улица „2“, број „44“ во Инџиково. Корисниците ќе бидат без вода од 10:30 часот до завршување со санација на дефектот.


ир/са/ Фото: МИА архива .

Извор: МИА