Breaking News

Без вода дел од корисниците од улицата „Александар Турунџов“ 27


Без вода денеска од 9:40 часот се дел од корисниците од улицата „Александар Турунџов“ 27.  Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ –  Скопје, прекинот е поради уличен дефект на оваа улица.


Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирање на дефектот. мд/аа/Фото: МИА архива .


Извор: МИА