Без вода корисниците од село Матка


Поради дефект на водоводна цевка Ф 2, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Матка.

Како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8:50 часот до завршување на дефектот. дма/
Скопје, 22 февруари 2021 (МИА)


Видете следно

Делови од градот Гевгелија утре без вода за пиење

Поради неопходни зафати на дистрибутивната водоводна мрежа, утре од утринските часови, делови од градот Гевгелија …