Drinking water pouring into glass against blue background closeup.

Без вода населба Горно Лисиче


Поради уличен дефект пред ОУ „Гоце Делчев“, без вода денеска се корисниците од населба Горно Лисиче.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 11:40 часот до санирање на дефектот, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.


Скопје, 9 мај 2022 (МИА)


Видете следно

Општина Штип ќе ангажира 30 лица со ниски квалификации

Општина Штип ќе вработи 30 лица со ниски квалификации. Тие ќе бидат вклучени во проекти …