Black Friday Week во Рамстор Мол од 22.11 до 28.11


Недела на попусти во Рамстор мол!
Во пресрет на најголемиот шопинг настан Black Friday, Рамстор мол на сите шопинг зависници им овозможи попусти до 80%, кои ќе траат цела недела од 22.11 до 28.11.

На 26.11, на официјалниот ден на Black Friday ви приредуваме уште едно изненадување каде што од 14ч до 18ч, со секоја сметка од 1000 денари направена во која било продавница во трговскиот центар, вклучувајќи го и маркетот, имате можност да добиете ваучер кој подоцна можете да го искористите за пазарување во Рамстор маркетите.


Затоа, во периодот на оваа недела, не планирајте ништо друго освен супер шопинг, и не заборавајте да ги почитуваме препораките за заштита од Коронавирусот, да се однесуваме одговорно и заедно да уживаме во најдобриот шопинг во градот.


Видете следно

ЕДУФРОНТ во најава на нови уписи со бесплатни денови за запознавање со дигиталните патеки

Гордана Мишевска, сопственик и директор на Едуфронт, онлајн компјутерски центар за деца од 8-14 год. …