Боми 10 Логистик, започнува со редовни линии на релација Србија – Македонија, Словенија – Македонија и обратно


Една од водечките лoгистички компании кај нас, Боми 10 Логистик, започнува со редовни линии на релација Србија – Македонија, Словенија – Македонија и обратно. Утоварите се со фрекфенција еднаш неделно и се однесуваат на збирни пратки.


Се со цел зголемување на ефикасноста и експедитивноста на испораката преку надворешната логистичка мрежа на Боми 10 Логистик, се овозможува преземање од врата на целата територија на Србија и Словенија и доставата до врата, со можност за спроведување на сите извозно-увозни процедури.

Пратките кои се увезуваат преку нивната редовна линија Србија/Словенија-Македонија ќе бидат истоварени во царинското складиште на Ј.Ц.С Бард Логистик и доставени до врата по Ваш налог, а во случај да увозното царинење се врши во друга царинарница, нудат и други локални транспортни услуги до одредишната царинарница.


Надвор од транспортот на збирни увозни пратки, лгистичката компанија Боми 10 Логистик може да ви излезе во пресрет и со збирен транспорт за извоз.

Боми 10 Логистик е една од водечките логистички компании во Македонија која обезбедува интегрирани решенија во полето на меѓународен транспорт, шпедиција, царинско складирање и локална дистибуција. Со повеќе од 150 вработени, над 60 возила и логистички центар на 42 000 м2 површина нуди логистички услуги кои се синоним за квалитет, сигурност и експедитивност. Боми 10 огистик има повеќе од 35 годишно изкуство во доменот на меѓународен транспорт.Видете следно

Актуелните мерки во Грција за угостителските објекти продолжени уште една седмица

Угостителските објекти во Грција уште една седмица ќе работат со ограничено работно време до полноќ, …