Брако нема да поднесе Барање за исплата на финансиска поддршка


Компанијата Брако нема да поднесе Барање за исплата на  финансиска поддршка од Планот за економски раст.

“Апликацијата во првата фаза е дали ги исполнуваме општите критериуми и дали се квалификуваме. Брако одлучи да не поднесе Барање за исплата на финасиската подршка од Планот за економски раст“ – велат од компанијата.


Видете следно

Пендаровски – Туск: Граѓаните на Северна Македонија заслужуваат европска иднина

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски, денеска оствари средба со претседателот на Европскиот совет, …