Cashback World едукација: Како да станете член на Cashback World


Сакате да пазарувате со предности и бројни придобивки? Сакате да добиете повеќе кај над 120.000 Трговски Партнери ширум целиот свет? Нема проблем!

Сè што треба да направите е да се регистрирате во Cashback World и уште веднаш да започнете да профитирате.

Постојат два многу едноставни и БЕСПЛАТНИ начини за регистрација во семејството кое брои над 250.000 Членови во Македонија.

 1. Он-лајн регистрација

Следете ги едноставните упатства за регистрација во 3 едноставни чекори, а воедно автоматски добивате и 3 Shopping Points како подарок.

 1. Пополнете ги полињата со потребните информации.
 2. Внимателно прочитајте ги Општите правила за учество, Изјавата за заштита на податоците и одберете дали би сакале да добивате информации за нови поволности и придобивки.
 3. Откако сте сигурни дека сте пополниле сè, одберете го копчето СЛЕДНО.

Забелешка: Системот автоматски ќе ја одбие апликацијата доколку внесените податоци се однесуваат за лице под 18 години.

 1. Вашата регистрација ќе се авторизира, па вториот чекор од регистрацијата е проверка на Вашата дојдовна е-маил пошта на адресата која сте ја оставиле како контакт адреса.

 1. Одете на Вашата е-маил адреса и потврдете ја бесплатната регистрација.

 

 

 1. Следниот прозорец Ве враќа кон финализација на регистрацијата и креирање на лозинка.
  Забелешка: Одберете лозинка која е доволно комплицирана, но доволно едноставна за да можете да ја запомните.

 1. Потврдете ја лозинката и комплетирајте ја регистрацијата.

 

Воала – веќе сте член на Cashback World и веќе имате 3 Shopping Points на вашата сметка!

 

 1. Регистрација кај Трговски Партнер

 

 1. Лоцирајте го најблискиот Cashback Shop со Card Pick Up во Вашата близина
 2. Посетете го Трговскиот Партнер и пополнете го лифлетот за регистрација во Cashback World
 3. Земете ја веднаш Вашата Cashback картичка
 4. ….и најважно J Започне да ги користите предностите кај Cashback World партнерите!

 

И, не заборавајте дека се е полесно и подостапно онлајн. Затоа, симнете ја бесплатно апликацијата Cashback App и профитирајте и кога сте во движење!

Воедно, апликацијата е лесна, едноставна, бесплатна и корисна и ќе ви овозможи уште полесно да уживате во Вашето купување.

 

До следниот едукативен текст, дознајте повеќе на www.cashbackworld.com


Видете следно

Потпишан нов меморандум за соработка: Регулаторните институции на финансискиот систем ќе ги зајакнат активностите за подигнување на нивото на финансиска писменост и ќе започнат активности за подобрување на финансиската инклузија на населението

Регулаторните институции на финансискиот систем на земјава ќе ги зајакнат активностите за подигнување на нивото …